15 Ocak 2017 Pazar

MAC KİNDA SEXY LİPSTİCK

Selamlar!

Yine arayı biraz uzattım. Bu defa AÖF sınavlarından dolayı birşey paylaşamadım maalesef. Neyse bir süre rahatım sanırım. Bundan sonra inşallah burayı daha az aksatmayı umuyorum :)
Bugün başlıktan da anlaşılacağı üzere Mac markasına ait meşhur Kinda Sexy rujundan bahsedeceğim. Aslında bu yazıyı çoktan beri yazmam gerekiyordu ama ancak sıra geldi :) Yaklaşık 1,5-2 senedir falan ara ara kullanıyorum. Bugün ne sürsem diye düşündüğüm günlerde elim sadece 2 ruja gider. Bunlardan ilki Mac Kinda Sexy, diğeri ise Wet n Wild Bare it All.




Renk olarak şeftali-kahve tonları barındıran sıcak alt tonlu nude rengi diyebilirimRengi ise dudak renginize göre değişiyor.  Ben ilk başta pek sevememiştim aslında. Tamamen dudak çizgilerime doluyordu. Ama altına lip balm sürdüğümden beri favori rujlarımdan biri oldu.



Gün ışığında bu şekilde duruyor.

Muadil olarak Golden Rose Velvet Matte serisinden 27 numara ve Wet n Wild Megalast serisinden Bare it All'a benzetiliyor. Velvet Matte serisi elimde olmadığı için birşey diyemeyeceğim ama Wet n Wild Bare it All ruja biraz benzetiyorum. Yakın zamanda karşılaştırmasını da yaparım inşallah :)
Her ne kadar mat olsa da sürümü kolay ve dudaklarınızı kurutmuyor. Kalıcılık konusuna gelecek olursak eğer bence fiyat açısından çok da mükemmel bir ruj değil.  2-3 saat dudağınızda kalıyor. Tabi birşey yiyip içtiğinizde dudağınızdan çıkıyor. Sonuçta muadilleri varken gidip de 60 TL vermenin gereği yok bence :)

Umarım faydalı olabilmişimdir. Bir başka yazıda görüşene dek hoşçakalın :)

7 yorum:

Yorumlarınız benim için çok önemli ♥