8 Mart 2016 Salı

COSMETİCA ALIŞVERİŞİM #4




Merhabalar, yeni bir alışveriş yazısıyla karşınızdayım tekrar :)

Bir önceki Cosmetica alışverişimde biraz hayal kırıklığına uğramıştım ama sitenin kendini güncellemesiyle birlikte ve haftasonu indirimini kaçırmamak adına tekrar yeni bir alışveriş yaptım. 

Siteye telefondan girdiğim için ürünleri çok detaylı inceleyemedim.
Çok fazla birşey almadım.Aslında biraz da ihtiyaç alışverişiydi.
Bu alışverişimden sonra yeni bir karar aldım ve bir süreliğine kozmetik alışverişi yapmamaya karar verdim. Ne kadar sürer, ya da bu karara ne kadar sadık kalabilirim hiç bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz :)

Sistemde sadece tek bir kargo seçeneği vardı, o da Yurtiçi kargoydu. Neyseki kolide herhangi bir deforme, yamulma yoktu. Koli bu defa sağ salim geldi.Yalnız ürünler çok küçük bir koliye konulmuştu; ite kaka sıkıştırılmıştı sanki.Tabi tek sorun kolinin küçük olması olsun :)




Neyse gelelim neler aldığıma :)






-Öncelikle yeğenim için 2 adet Johnson's Baby şampuanını aldım.Her biri 200 ml ve fiyatı 2 TL idi. Toplamda 4 TL verdim.

-Çok istediğim Real Techniques makyaj süngerini aldım. Onun da fiyatı 18,90 TL'ye düşmüştü.

-Golden Rose Matte Lipstick kalem rujlarından 8 ve 13 numarayı aldım. Teki 5,50 TL idi. İlk defa deneyeceğim için 2 adet aldım.

-Yine Golden Rose'un Longstay likit matte rujlarından çok popüler olan 10 numarasını aldım. Fiyatı 9,50 TL idi. Bu serinin likit rujlarını da ilk kez deneyeceğim.

-Son olarak İpek Disk makyaj pamuğunu aldım.70+30 kampanyası varmış yani 100'lü olarak 2 TL'ye geldi. Daha fazla almadığım için pişman oldum.

-2 adet Garnier BB krem tester koymuşlardı. Benim Cosmetica alışverişim bu kadardı :)





Bu arada biliyorsunuz, bugün 8 Mart DÜNYA KADINLAR GÜNÜ !
Her ne kadar kadına şiddetin, canlılara şiddetin olduğu bir dünyada yaşıyor olsak da; diliyorum ki bu şiddet bir gün sona erecek ve hak ettiğimiz değeri sadece bir gün değil HERGÜN GÖRECEĞİZ !

KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN..



Bir başka yazıda görüşmek üzere..


7 yorum:

  1. awesome post :)
    Have a nice weekend! Kisses :

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    YanıtlaSil
  2. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca bir de ufak bir çekiliş var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli ♥