12 Temmuz 2016 Salı

YVES ROCHER KAYISILI PEELİNG


Selam!

Yves Rocher'in kayısılı peelinginin yazısını yazmayan bir tek ben kaldım sanırım :) Neredeyse ürün bitti ben yeni yazma fırsatı buldum. Kayısılı peeling Yves Rocher markasına ait kullandığım ilk ürün diyebilirim. Çok memnun kalarak kullandım. Hatta kullandığım tek peeling kendileri.Daha iyi bilgi verebilmek adına ürünün çoğunu yedim bitirdim :)


Öncelikle ürün 50 ml. Kaç aydır kullanmama rağmen hala bitmedi, epey bereketli bir ürün. Dermatolojik olarak test edilmiş, paraben ve hayvansal maddeler içermiyor. Raf ömrü 6 ay sanırım.Bir de açıklamaları Türkçe yazsaymış tadından yenmezmiş :)


Adından da anlaşılacağı üzere içerisinde kayısı çekirdekleri bulunuyor. İçerisindeki tanecikler çok küçük olduğu için cildimi tahriş etmedi.



Haftada 1 defa ıslak cildime uygulayıp çok bastırmadan masaj yaparak uyguluyorum. Kuru ciltli olmama rağmen uyguladıktan sonra cildimi kurutmadı. Ama sonrasında nemlendirici uygulamayı ihmal etmiyorum tabi. Dönem dönem çıkan sivilcelerim olduğunda yüzüme peeling uygulamıyorum.

Bittikçe tekrar alınacak ürünlerden bir tanesi diyebilirim. Umarım faydalı olmuştur :)

8 yorum:

  1. Çok merak ediyordum ama almaya cesaret edemiyordum bende kuru ciltliyim en kısa zamanda hemen bakacagim tesekkurler 😊

    YanıtlaSil
  2. Alın bölgemde sivilcenme başladı bişeyler yapmam lazım 😕 acaba Karma cilt için var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım karma ve yağlı ciltler için gözenekleri sebum fazlasından derinlemesine arındıran peelingi var. yorumlardan anladığım kadarıyla beğeniliyor. araştır istersen :)

      Sil
  3. Yazmayan ben de varım :D Yakında yer vereceğim gerçekten çok memnunum ben de :)

    YanıtlaSil
  4. Çok merak diyorum bu ürünü herkes seviyor güzel bir yazı olmus teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevmeyeniyle hiç karşılaşmadım mutlaka denemelisin :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli ♥