21 Ocak 2017 Cumartesi

EYELİNER DOSYASI-EYELİNERLARIM


Selamlar !

Bu defa arayı kısa tuttum :) Sınavları atlatıp biraz dinlendikten sonra sizlere elimde olan eyelinerlardan bahsetmek istedim. Her gün eyeliner süren biri olmasam da arada değişiklik yapıp eyeliner kullanıyorum.

Golden Rose Perfect Lashes Eyeliner:
Görüldüğü üzere yazısı bile silindi. Uzun süredir elimde olan ama kullanış açısından beni zorlayan bir eyeliner diyebilirim.

Fırçasının uzun ve ince olması bakımından sürümü çok zor. Aynı zamanda da çok çabuk akıp bulaşıyor ve hemen sabitlenmiyor. Kuruduktan sonra tamamen mat bir görüntüsü var. Tek sevdiğim yönü buydu. Yine de bittikten sonra kesinlikle alacağım bir ürün değil.

Farmasi Deep Look Dipliner:
Farmasi Deep Look Diplinerı ilk Farmasi üyeliğimde almıştım. Aslına bakarsanız epey zaman oldu ama hala sürümünde bir sorun yaşamadan kullanıyorum.
Sürerken hakimiyeti kolay, akma ya da bulaşma olmuyor. 1 dakika gibi bir sürede kuruyup sabitleşiyor. Favorim diyebilirim :)

Mac Real Pen Eyeliner:

Nedendir bilmem üst üste sürdüğünüzde alttaki eyelinerı da siliyor ve hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor. Bu yüzden eyelinerı tek bir seferde çekmeniz lazım.
Sürerken akma ya da bulaşma yapmıyor. Sürümü de gayet kolay. Fakat kuyruk yaparken biraz kalın oluyor, bu yüzden kulak çubuğu yardımı ile düzeltmek zorunda kalıyorum. Kalıcılık konusunda gayet iyi.
Sizlere 3 eyelinerın da swatchını yaptım. Aslında siyahlık olarak hepsi aynı ama fotoğrafta daha soluk çıkmış neden bilmiyorum. Kuruduktan sonra tek dağılan Golden Rose Perfect Lashes Eyeliner oldu. Mac ve Farmasi ikisi neredeyse aynı performansı sergiliyor. Tabi kalıcılık konusunda Mac daha iyi ve suyla yıkadığınızda diğerlerine kıyasla biraz daha zor çıkıyor.
Fiyat ve performans açısından favorim Farmasi Deep Look Dipliner  
:)

Umarım faydalı olabilmişimdir. Görüşmek üzere :)

6 yorum:

  1. Golden Rose'un fırçasından dolayı ben hiç kullanamam. Güzel bir yazı olmuş, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de fırçasından dolayı hiç memnun kalmadım 😑

      Sil
  2. eyeliner olmazsa olmazım bu ürünleri denemedim şu an The Balm Schwing kullannıyorum çok memnunum, ama Farmasi ürününü not alıyorum, ihtiyacım olduğunda denemek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben üşengeçliğimden devamlı kullanamıyorum yoksa daha güzel görünüyor makyaj ☺ Farmasi dipliner fiyat açısından çok uygun mutlaka bakın derim :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Hergün sürmesem de arada değişiklik iyi oluyor 😊 Hem süre süre insan alışıyor, her ne kadar mükemmel süremesem de seviyorum ☺

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli ♥