29 Ocak 2017 Pazar

FARMASİ SKIN CARE YÜZ TEMİZLEME TONİĞİ

Selamlar :)

Bugün sizlere çok sevdiğim bir üründen bahsetmek istiyorum. Aslında tonik olarak favorim Farmasi'nin çay ağacı yağı toniğiydi. Hatta şurda bitenler yazımda da bahsetmiştim. Fiyatı biraz fazla olduğu için indirimi bekleyip daha sonra tekrar alacağım.

Şimdilik çay ağacı toniğinin yerine yine Farmasi'nin kuru ve hassas ciltler için olan yüz temizleme toniğini kullanıyorum. Her ne kadar onun yerini tutmasa da başarılı bir ürün diyebilirim. 


Makyajımı sildikten sonra biraz pamuğa döküp yüzümü siliyorum. Kalan makyaj kalıntılarını temizliyor ve yüzüm temizlenmiş hissediyorum. Görüldüğü üzere yarısından biraz daha fazlasını kullandım. Eğer çay ağacı toniğini indirimde yakalayamazsam devamlı alacağım ürünlerden biri de bu tonik olacak.


İçeriğine gelecek olursak eğer; Vitamin E, Gliserin, Isparta Gül suyu ve Aloe Vera Özü içeriyor.Uyguladıktan sonra cildimin ferahladığını hissediyorum. Benim cildim aşırı kuru olduğu için toniğin ardından mutlaka nemlendirici bir krem uyguluyorum. 


Ürün 280 ml. Zaten kullanım süresi de 12 aylık. O süre zarfı içerisinde de bitebilecek bir ürün. Normal fiyatı 9-10 TL ama Farmasi üyesiyseniz %30 daha indirimli alıyorsunuz.


Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere :)


Beni buralardan da takip edebilirsiniz:)



6 yorum:

  1. güzel bir tonikmiş, gülsuyu olduğuna göre gül kokuyor olabilir, gül kokulu ürünleri çok seviyorum, fiyatı da uygun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzel bir gül kokusu var, aynı zamanda ben de Farmasi'nin sadece gül suyu da var ama açmaya daha kıyamadım :)

      Sil
  2. Özellikle saf gül suyu varsa içeriğinde harika olur.😃

    Takibime alıyorum sizide bloğuma beklerim😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriğinde Isparta gül suyu olarak yazıyor, o yüzden saf olduğuna inanıyorum. Aynı zamanda Farmasi'nin ürünlerinde içerik olarak daha temiz olduğu için doğrudur diye düşünüyorum :)

      Bu arada hoşgeldiniz bloguma, ben de hemen takibe aldım :)

      Sil
  3. ben çay ağacı toniğini hep almak isteyip isteyip bir türlü alamamış bir farmasi satış temsilcisi olarak bu sefer alacağım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay bilseydim aldığımda stok yapardım ben de :) İndirimde mutlaka alıp stoklamak lazım şiddetle tavsiye ediyorum :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli ♥