8 Ağustos 2017 Salı

RIMMEL LONDON BROW THİS WAY KAŞ MASKARASI 002 MEDİUM DARK


Selam!

Bugün sizlere Rimmel London markasının Brow This Way kaş maskarasından bahsedeceğim. Epeydir kullanmıyordum. Tekrar bir şans vereyim istedim. Saçlarımda boya varken Gratis ya da Watsons'tan almıştım. Tam hatırlamıyorum.

12-14  TL arası bir fiyatı vardı. Testerı olmadığı için denemeden aldım. 3 rengi bulunuyor: Blonde, Medium Brown ve Dark Brown.

Ürün 5 ml. Bendeki 002 numara Medium Brown rengi. Şu an saçlarımda boya olmadığı için tam uymuyor rengi ama kötü de durmuyor.


Fırçaya çok fazla ürün geldiği için uygulamadan önce mutlaka fırçadaki ürünün fazlasını alın. Zaten fırçasını hiç ama hiç sevmedim. Sürerken çok dikkatli olmanız lazım yoksa bulaşıyor. Hele benim gibi kaşlarınız biraz seyrekse bulaştırmanız çok mümkün. Çabuk sabitleniyor ve tabiri caize "kıtır kıtır" bir görünüm vermiyor. En çok bu özelliğini sevdim zaten.

Sadece kaş kıllarınızı boyuyor. Eğer kaşlarınızda boşluklar varsa kaş maskaranızı uygulamadan önce mutlaka kaş kalemi ya da kaş farıyla doldurmanızı öneririm.

Sabitleme konusuna gelirsek eğer çok fazla bişey beklemeyin. Kaşlarınıza "zamk" gibi yapışmıyor. Gün sonunda kaş kıllarınızı aşağı düşmüş şekilde görebilirsiniz :)

Açıkçası tekrar alacağım bir ürün değil ! Siz hiç kullandınız mı ?:)


Beni buralardan da takip edebilirsiniz:)

6 yorum:

  1. bende hafta sonu kampanyasında çok uyguna gelince sepette atıp almıştım , daha kullanmadım ama galiba güzel bir alışveriş yapmadım bu ürün bazında ... sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçası daha küçük olsa güzel ürün aslında.. Umarım siz memnun kalırsınız :/

      Sil
  2. Ben rimmel in kullanmadım ama yazın kullanmak zaten sıkıntı biraz kaş terliyor sonuçta ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaş farı ya da kalem ile uğraşmaktansa kaş maskarası daha kolay aslında. Tabi doğru maskarayı bulmak kaydıyla.

      Sil
  3. Kaş kalemi ve farı kullandım ama maskara hiç kullanmamıştım.Bu fırça özelliğinden dolayı da kullanabileceğimi sanmıyorum açıkçası..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de ilk ve son kullandığım kaş maskarası bu oldu. Fırçası küçük olsa güzel bir maskara aslında.

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli ♥