27 Kasım 2017 Pazartesi

FARMASİ ALIŞVERİŞİM #5



Selam !

Yine bir Farmasi alışverişi :)

Aslında ekim ve kasım ayı alışverişim desem daha doğru olur. Çok fazla bir şey almadığım için iki alışverişimi birleştirmek istedim.

Fiyatlarını hatırlamadığım için yazmayacağım.


BUBLE BATH LİMON&ALOE VERA  ÖZLÜ ve GÜL&ARGAN YAĞI ÖZLÜ 3in1 ŞAMPUAN+DUŞ JELİ+BANYO KÖPÜĞÜ: İlk kez kullanacağım. İkisi de 500 ml. Daha önce kataloglarda görmüştüm ama hiç kullanmamıştım. Tekrardan görünce denemek istedim. 3'ü 1 arada olması da cazip geldi :)

EUROFRESH MİSVAKLI BEYAZLATICI DİŞ MACUNU: 112 gr. Severek kullanıyorum. Bu kaçıncı diş macunum hiç bilmiyorum :) Çevremdekilere de tavsiye ediyorum :)



SİHİRLİ MAKYAJ SÜNGERİ: Şu ana kadar 2 defa kullandım ve çok memnun kaldım. Resmen yumuşacık :) Keşke 2 tane alsaydım :)



ANGEL OF MİRACLE VÜCUT SPREYİ: 115 ml. Farmasi'nin vücut spreyleri içerisinde favorim diyebilirim :) Kokusuna bayılıyorum :)



SEA THERAPY NEMLENDİRİCİ YÜZ KREMİ: 110 ml. Su yosunu ekstresi ve aloe vera içeriyor. İlk kez aldım ve şimdilik memnun kaldım diyebilirim. Daha önce gül suyu özlü kremini kullanmıştım. Açıkçası bunu daha çok beğendim.



ZEN FONDÖTEN 04 NUMARA: 30 ml. Daha önce 3 numarasını almıştım. Kapatıcılığı fena değildi. İndirimdeyken bir tık daha koyusunu almak istedim. 



Benim küçük çaplı alışverişim bu şekildeydi. Sizin kullandığınız ürünler var mı? :)

6 yorum:

  1. Güle güle kullan cankn hepsini 😊 ama diş macununu bu mu bilmiyorum annem almıştı bi ara ve dişimi aşırı derece sarartmıştı :(

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler canım😊 Hadi ya ben çok memnunum 🙄

    YanıtlaSil
  3. Güzel günlerde kullanın hepsini:)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba bende blog ailesine katildim bloguma goz atarsan sevinirim dikkatini ceker belki destegini bekliyorum :) hoscakal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, kusura bakma şimdi gördüm yorumunu🙈 Takipteyim ben de 😊

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli ♥