28 Ocak 2018 Pazar

ESSENCE I LOVE EXTREME CRAZY VOLUME MASKARA

Selam!

Upuzun bir aradan sonra nihayet gelebildim:)

Bazı şeylerin üst üste gelmesi artı olarak KPSS süreci derken maalesef buraya vakit ayıramadım. Aslına bakarsanız kendime dahi vakit ayıramadım. Bir süre daha bu şekilde gidecek sonra inşallah biraz daha aktif olmaya çalışacağım:)

Neyse biz asıl mevzuya gelelim :)


Bu yazıyı neden daha önce yazmadım bilmiyorum. Zira Essence'in bu I Love Extreme maskarası benim ikinci maskaram . Daha önce 1 adet daha bitirdim hatta bu da bitmek üzere :)

Çok ama çok övülen bir maskara olmasına rağmen ben biraz geç tanıştım. İlk aldığımda fiyatı yanılmıyorsam 12 TL idi. En son aldığımda ise Eve Shop'ta yaklaşık 15 TL gibi bir ücreti vardı. Keşke ilk aldığımda stok yapsaydım dediğim oldu :)


Fırçası plastik ve kullandığım maskaralara göre biraz büyük bir fırçası var. Sürerken dikkatli sürmeniz gerekiyor. Yoksa bulaştırma ihtimaliniz yüksek.

Yapısı ilk açtığınızda epey ıslak ve ürünün fazlası fırçada kalıyor. O yüzden fırçada kalanı sıyırıp o şekilde sürmenizi tavsiye ederim.

Hem uzatıyor hem de dolgunluk veriyor. Görüldüğü üzere benim kirpiklerim kısa ve seyrek. O yüzden bu maskara tam benlik diyebilirim. 

Aslında ilk aldığınız zamanlarda daha güzel uzatıyor ve dolgunluk veriyor. Elimdeki maskara şu an bitme aşamasında olduğu için bu şekilde oldu.



3. katta takma kirpik takmış gibi bir görünüm elde edebilirsiniz. Ben günlük hayatımda 2 kat sürüyorum bu da bana yetiyor :)

Gün içinde dökülme sorunu yaşamadım. Suya dayanıklı olmadığı için çıkarması da kolay oldu.

Eğer ki tek bir tane maskaranız olacaksa o da Essence I Love Extreme Crazy Volume Maskara
olsun derim :)


Umarım faydalı olmuştur :)
Görüşmek üzere

3 yorum:

  1. Merhaba, yazınız için teşekkürler. Blog yazarlarının buluşma ve sosyal paylaşım noktasına sizleri de bekleriz. Böylelikler içeriklerinizi bloggerlara tanıtabilir ve diğer bloggerlar ile kolaylıkla irtibat kurabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli ♥