9 Nisan 2016 Cumartesi

BİTENLER VE ÇÖPE GİDENLER #2




Merhabalar uzun bir aradan sonra bitenler yazımı tekrar yazıyorum. Evde olduğum için dibini gördüğüm ürün çok fazla olmadı. Bitmeye yakın olan ürünleri de beklemek istemedim. Az ve öz olsun diye hemen bitenler yazımı yazmak istedim.
Bakalım hangi ürünleri bitirdim ? 
Hangilerinden memnun kaldım ya da kalmadım görelim :)









İlk olarak Le Petit Marseillais Lavanta Balı Duş jelinden bahsetmek istiyorum.Kullandığım kadarıyla olan yorumlarımı şurdaki yazımda belirtmiştim zaten. Okumak isterseniz ordan daha detaylı okuyabilirsiniz.
Ürünü bitirdikten sonraki yorumlarıma gelecek olursak eğer; kokusu iyi güzel hoş ama maalesef ki kalıcı değil. Bir daha almam sanırım.


Yine bu markanın sütlü olanı var ama onu henüz kullanmadım.Kullandıktan sonra yorumlarımı paylaşırım yine :)















Bir sonraki ürün ise; Farmasi'nin saç dökülmesine karşı şampuanı.Aslında çok detaylı bahsetmeme gerek yok. Maalesef ki artık stokta olmayan bir ürün.Bu yüzden kısaca bahsedecek olursam eğer; devamlı bir şekilde kullanmadığım için %100 etkisini gördüm diyemem. Ama dökülmeyi biraz azalttı diyebilirim.Ayrıca hoş bir kokusu da vardı.  Farmasi'nin kullanmış olduğum şampuanlarında en sevdiğim özellikleri şeffaf renkte olmaları.Bildiğim kadarıyla şeffaf renkteki şampuanlar yumuşatma katkısı içermiyormuş.










Aynı seriden kepeğe karşı etkili şampuan; ben bu şampuanları kullandığımda ikisini bir arada kullanıyordum. Yalnız bende kepek sorunu yoktu. O yüzden ne kadar etkiliydi bilemiyorum.Bu seriden olsaydı tekrar alırdım kesin.Şu an farklı şampuanlarını kullanıyorum. Şimdilik onlardan da memnunum.











Elidor'un Boyalı Saçlar için olan kuru şampuanını 13 TL'ye almıştım. Bu ürün bittikten sonra Cosmetica'nın sitesinde 7-8 TL'ye görmüştüm ama tekrar aynısını kullanmak istemedim.Bu arada ürünü detaylı okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.Rossman'da satılan ISANA kuru şampuanın güzel olduğunu duymuştum. Ama maalesef ki çevremde Rossman yok bu yüzden deneme şansı bulamadım. Hala kuru şampuan arayışı içerisindeyim bakalım.










She'nin 2 adet deodorantını bitirdim. Daha önceden de kullanıyordum zaten. O yüzden deodorantlarını seviyorum. Şekerli bir kokuları var.Yaz-kış kullanılabilecek bir deodorant diyebilirim.Ama çok kalıcı değiller, gün boyu tazelemeniz lazım.Cosmetica'nın sitesinden 2,40 TL'ye almıştım. Neden daha fazla almadım diye pişman oldum.Genellikle roll on kullandığım için deodorantı hergün kullanmıyorum. Ama yine de stoklasaydım iyi olurmuş :)
She'nin tek sevmediğim özellikleri pudrasız olmaları.









Avon markasına ait duş sonrası uygulanan nemlendirici vücut spreyi.Ben bu ürünü alalı çok oldu. Bitirmek için epey uğraştım diyebilirim. Hala bu üründen var mıdır bilmiyorum ama ben hiç memnun kalmadım. Çok akışkan bir yapısı var. Çabuk emilebilen bir ürün değil.Nemlendirici olarak geçiyor ama pek etkisini görmedim.Tek sevdiğim şey kokusuydu.












Maybelline Baby Lips Hydrate dudak balmı. Ürünün vaad ettikleri; yoğun dudak bakımı, 8 saat nemlendirme, 1 haftada gözle görülür sonuçlar. Spf 20  etkili, bu özelliğini sevdim diyebilirim.Şeffaf renkte olması benim için + puan.Limon ve fesleğen kokulu yazıyor ama buram buram o kokuyu hissedemedim ben.Onun dışında kesinlikle 8 saat değil ortalama en fazla 1-2 saat nemlendirme özelliği var. Yalnız aynı serinin mint  fresh dudak balmıyla kıyasladığımda nemlendirmesi bana çok yeterli gelmedi.













Avon'dan Perceive vücut spreyi.100 ml'lik bir ürün.Detaylı okumak isterseniz eğer şurdaki yazıma tıklayabilirsiniz. Kokusunu çok hatırlamıyorum. Şişesini başka bir şey için kullandım. Ama kötü bir kokusu yoktu.Çok önceden parfümünü de kullanmıştım.







Benim bitenler yazım bu şekildeydi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bir başka yazımda görüşmek üzere :)


6 yorum:

  1. Gelsin yeniler canim ben de le Pettit duş jellerini sevemedim daha kalıcı olmalıydı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canımm :)
      ben de pek sevemedim.Elimdeki de bitsin tekrar alacağımı düşünmüyorum

      Sil
  2. blogları gezerken bulduğum bu şirin blogu hemen takibe aldım. bende beklerim. sevgiler...
    soslubadem.blogpot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, ben de blog adınıza bayıldım :)
      Sanırım takip ediyormuşum zaten sizi :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli ♥