6 Mart 2017 Pazartesi

FARMASİ ALIŞVERİŞİM #2

Selam !

Bu defa küçük bir alışveriş yazısı ile karşınızdayım. Mart ayının ilk günü Farmasi'den siparişimi verdim ama kargom bugün elime geçti. Ve hemen sizlerle paylaşmak istedim.

Neler aldığıma geçelim hemen :)


Mart ayında Mr. Wipes ürünlerinden birini alana 3 adet Eurofresh Whitening diş macunu hediyeydi. Ben de sırf diş macunu için 1 adet Mr. Wipes çok amaçlı temizleyici aldım.  500 gr. ve konsantre olduğu için epey idare ediyor.  Tek bir ürünle birçok işi görebildiğim için de yedekte dursun istedim :)
Katalog fiyatı :17 TL
17 TL'ye 1 adet çok amaçlı temizleyici ve 3 adet diş macunu almış oldum :)

Diş macunumun son demlerini yaşarken bu kargo ilaç gibi geldi :) Mr. Wipes deterjanı alana 3 adet diş macunu hediye olunca kaçırmadan aldım hemen. Zaten Farmasi'nin diş macunları içinde favorim buydu :)
Diş macunları gr. olarak belirtilmediği için ben 1 adet temizlik ürünü aldım. 112 gr. olarak geleceğini bilseydim birkaç tane deterjan alırdım. Yine de bunlar beni epey idare eder :)
Katalog fiyatı :12 TL


Lip balmım az kalmışken hemen yedeklemek istedim. O yüzden favorim olan  Farmasi İntense Mouisturizer lip balmı aldım. Bu ürünle ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz buraya tıklayın :)
Katalog fiyatı :7,5 TL
Bu ay kargo ücreti karşılığında Dr. Cevdet Tuna'nın Aynısefa yağı içeren el kremi geldi. Aslında bu üründen elimde vardı ama fırsat olup da kullanamadım hiç. 
75 ml
Katalog fiyatı 15 TL

Kargo ücreti, katalog ve ürünlere toplamda 32,56 TL ödemiş oldum. Bu ay benim için kârlı bir alışveriş oldu :)

Benden şimdilik bu kadar. Bir başka yazıda görüşene dek güzel kalın :)


Beni buralardan da takip edebilirsiniz:)


4 yorum:

  1. güle güle kullan farmasiyi severim :) diş macunlarının ayrıntılı yazısını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler ☺ 2 tane bitirdim bu diş macunlarından ama yazısını yazamadım bir türlü 🙈 Ama en kısa zamanda gelecek 😊

    YanıtlaSil
  3. farmasiden aldıgınız parfumler hakkindaki gorusleriniz nedir acaba:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anda kullandığım parfümlerin bir kısmı maalesef artık satışta yok. Ama benim favori parfümüm Glamorous ☺ Tabi fiyatı biraz fazla olduğu için alamıyorum🙈

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli ♥