22 Ağustos 2017 Salı

FARMASİ VELVET MATTE LIQUID LIPSTICK NO:102

Selam!

Farmasi'nin son zamanlarda en çok merak ettiğim ürünlerinden biri Velvet Matte Likit rujlarıydı. Toplamda 6 farklı renk seçeneği var. Renk konusunda günlük kullanıma daha uygun bir renk tercih etmek istediğim için 102 numaralı Cool Pink rengini aldım. 2 gün önce paylaştığım alışveriş yazımda da görmüşsünüzdür mutlaka. Ağustos kataloğunda fiyatı 14,75 TL idi. 4 ml'lik bir ürün. Ambalajını çok beğendim. Genellikle ambalaja yapıştırılan ürün kodlarını çıkardıktan sonra yapış yapış bir his olur. Bunda öyle bir durum yaşamadım.

Farmasi'nin likit rujlarının aplikatörlerini çok beğeniyorum. Aplikatörü ince olduğu için sürümü zorlaştırmıyor. Yalnız renk konusunda anlaşamadık. Dudak rengim açık olduğundan sanırım hiç mi hiç yakışmadı bana. Rengi tahmin ettiğimden de açık geldi. Swatchı ise bu şekilde.
Adı gibi kadifemsi bir yapıya sahip. Yapısı daha yoğun kıvamda. Dudakları kurutmuyor.  Ben tamamen mat sanıyordum ama öyle değilmiş. Malum tamamen mat olmadığı için kalıcılığı çok iyi değil. Renginden ve tam olarak mat olmamasından dolayı açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım.

Siz denediniz mi?


Beni buralardan da takip edebilirsiniz:)

4 yorum:

  1. rengi güzelmiş ama keşke daha kalıcı olsaymış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi güzel ama keşke bende de güzel dursaydı 😏 Tamamen mat olan rujlar kadar kalıcı değil ama idare eder 👍

      Sil
  2. bu serinin birkaç renginde gözüm var, güzel görünüyor =)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli ♥