24 Ağustos 2017 Perşembe

H&M FACE PALETTE

Selam!

H&M'in bu Face Palette'ini görmeyen yoktur herhalde. Highligter, allık ve biri ışıltılı olmak üzere iki adet bronzer bulunuyor. Toplamda 11,2 gramlık bir ürün içeriyor. Her biri 2,8 gram ve bence yeterli miktarda. Tozutma problemi yok. Kullanım süresi 12 ay. Fiyatı ise 15 TL. Gerçekten komik bir rakam:)
Yalnız ambalajı çok sağlam değil. Plastik olduğu için özellikle seyahatlerde dikkat etmeniz gerekiyor. Çabuk kırılmaya müsait. E tabi fiyatını göz önünde bulundurursak çok bile :)


Highligter (Aydınlatıcı); Sim sim durmayan, pigmentasyonu gayet yüksek bir aydınlatıcı. Paletin yıldızı resmen :)

(Blusher) Allık; Çok hafif ışıltılar barındıran, pigmentasyonu çok az, uyguladığınızda belli belirsiz duran bir renk diyebilirim. Buğday tenli ya da esmerseniz pek memnun kalacağınızı sanmıyorum.

Işıltılı Bronzer; Allığa göre pigmentasyonu biraz daha iyi. Çok minik ışıltılılar barındıran, yüzü ısıtmak ve doğal bir ışıltı kazandırmak için ideal. Far olarak da kullanılabilir.

Mat Bronzer; Aydınlatıcı renginden sonra pigmentasyonu en iyi olan bu mat bronzer sanırım. Kontür olarak uygulaması mükemmel. Uyguladığınızda direkt kalıp gibi durmuyor ve renk yoğunluğunu ayarlayabiliyorsunuz.

Swatchları ise bu şekilde;


Gerçekten çok kullanışlı bir palet ve hepsi bir arada. Yalnız benim için tek dezavantajı içerisinde PARABEN bulunması! Alırken gözden kaçırdığım için farketmedim. Bu yüzden bir daha alacağım bir ürün değil maalesef.


Beni buralardan da takip edebilirsiniz:)


2 yorum:

Yorumlarınız benim için çok önemli ♥